Postări populare

duminică, 6 februarie 2011

Pentru noi, femeile...

Sunt momente in viata cand ti-e atat de dor de cineva, incat iti vine sa-l scoti din visele tale si sa-l imbratisezi cu adevarat!

Orice dezamagire ascunde o poveste si orice poveste ascunde un deznodamant fericit sau trist. Oricare ar fi deznodamantul tau ia aminte: daca acum razi maine poate totul se va prabusi si vei plange; daca acum plangi poate ca maine vei rade. Viata e o ruleta, un joc de noroc, un drum de munte cu suisuri si coborasuri. Oricare ar fi povestea ta, pastreaza-i esenta pentru tine, pastreaza amintirile frumoase: doar cu ele vei ramane si vor fi ale tale si numai ale tale.
Nu spune lumii tot…lumea e rea si te va judeca. Nimeni pe lumea asta nu va sti mai bine ce-i cu tine sau ce-i in sufletul tau decat TU. Poarta o masca a ceea ce vrei tu sa fii intr-o zi anume…chiar daca sufletul tau sangereaza…poarta masca si ascunde-te sub ea…fii vesela intr-o zi in care ai aflat inca ceva care ti-a zdrobit inima…fa-ti curaj si infrunta destinul. Lucrurile sunt date pe lumea asta cu un scop…orice intamplare va duce la alta si la alta…e o inlantuire si toate se intampla cu un rost. Iesi din tine si cerceteaza cee ce ti se intampla cu un ochi critic…incearca sa gasesti explicatii pt o intamplare sau alta.
Fiecare are ceva pus deoparte care-I doar al lui…si il vom gasi intr-o zi …trebuie numai sa avem rabdare si sa speram. Lumea nu se termina atunci cand s-a terminat o iubire…viata continua…atata timp cat vom respira vom stii sa iubim in continuare. Chiar daca uneori ni se pare ca viata nu mai are niciun rost, ca ratacim pe luma fara scop, ca s-a terminat si ca nu stim cum sa o luam de la capat nu e asa…intr-o zi, dimineata, te vei trezi si vei spune: e o zi noua dintr-o viata noua, dintr-un capitol nou. Cand o usa se inchide,alta se deschide; dar sunt dati cand ramanem atata timp privind una inchisa incat nu putem vedea toate celelalte care sunt deschise pentru noi. Nu zabovi prea mult in fata usii inchise. Fa-ti curaj si bate la celelalte si deschide-le. Vei vedea ca la un moment dat vei patrunde pe usa care-ti era destinata. Nu te descuraja daca pana la ea ti se vor mai inchide altele si altele. Invata din greseli, invata din experienta acumulata, nu regreta nimic din ceea ce ai facut. Regreta numai ceea ce nu ai facut si spune-ti ca data viitoare vei avea curaj sa faci ceva ce-ti doresti…… dar poate ti se pare inacesibil sau poate ti se pare ca vei primi dezaprobarea “publicului”. Nu te lasa judecata de cei din jur. Ceea ce faci faci doar pentru tine si atat. Ai toata viata inainte si ai de partea ta puterea de a darui lucruri atat de frumoase celorlalti. Nu trai prin altii sau pentru altii: in primul rand traieste pentru tine si prin tine. Doar asa vei putea sa daruiesti un pic din tine si celorlalti. Nu darui tot, pastreaza si pentru tine o bucatica. Aminteste-ti ca atunci cand ai dat tot si ai fost calcata in picioare ti-a fost greu sa te aduni, sa te ridici.
Nu te ghida doar dupã aparente, te pot însela. Nu cauta bogotia, si asta dispare.
Iubeste cu tot sufletul, daruieste-te cui iti place si nu regreta nimic. Deschide-ti din nou inima, iesi din carapace, gaseste o persoana care sa te faca sa uiti de tine. Cauta acea persoana care sa te faca sa zambesti ...e suficient un zambet ca sa se faca lumina intr-o zi intunecata. Gaseste acea persoana care sa-ti faca inima sa zambeasca...viseaza la ceea ce vrei sa visezi. Ai incredere iar in oameni chiar daca-ti vor insela din nou asteptarile…Viata e scurta si oricate masuri ne-am lua tot vom suferi esecui, dezamagiri…vom fi inselate, vom plange mai intai pentru soti sau iubiti, apoi pentru copii, la un moment dat si pentru parinti…Cu toate astea, daca nici noi nu pastram speranta vie, cine sa o pastreze?
Suntem complicate, asa spun barbatii, si cine sa ne mai inteleaga? Asa e…cine? Nimeni…doar noi. Noi avem puterea sa renastem din propria cenusa, noi avem puterea sa ne stergem lacrimile si sa ne ridicam privirea cu mandrie, noi suntem in stare sa radem atunci cand ni se cere chiar daca cu un minut in urma am plans si chiar daca in suflet avem doliu, noi suntem in stare sa lasam durerea noastra deoparte si sa aducem alinare unei persoane care are o alta durere. Si da, suntem complicate si complexe dar iubim si iertam cu tot sufletul.
FEMEIE:
Du-te acolo unde vrei sa mergi. Fii ceea ce vrei sa fii…ai doar o viata si o oportunitate pentru a face tot ceea ce vrei si iti propui…

Un comentariu:

  1. Buna!Am dat din intamplare de blogul dvs. si mi-a placut tare mult sinceritatea scrierilor.Sper sa reveniti la activitatea aceasta.

    RăspundețiȘtergere